Hjælp til bortskaffelse af sten 

Bortskaffelse af sten skal være nemt og billigt. Hos Is Jensen er vi eksperter i at bortskaffe sten og anden haveaffald. Det kan være en besværlig, tung og omfattende affære, men du er landet det helt rette sted. Is Jensen hjælper dig med containerudlejning, så du kan komme af med både store og små sten. Sten kan optage meget plads og fylde i landskabet og mange lader det ligge i årevis, fordi man ikke kan overskue at flytte dem.

Vi hjælper dig med at bortskaffe dine sten. Vi udlejer containere, hvor vi kan hente dem, når du ønsker det, eller vi kan også varetage hele opgaven til en fair og god pris. Vores containere er lavet til at håndtere alt lige fra sten, haveaffald, murbrokker, eller andre materialer man ikke så let kan komme af med. Uanset, hvad du står med, så hjælper vi dig med hele processen. Vi er eksperter i kørsel af haveaffald og kører ud til dig uanset, hvor i landet du befinder dig.

Vi tilbyder containerudlejning til sten – store og små

Vi er den foretrukne containerudlejer til både private og erhverv – vi er bl.a. eksperter i:

  • Containerudlejning
  • Bortskaffelse af haveaffald og murbrokker og sten
  • Korn mm. Samt salg af knust asfalt og andre grus og sten materialer
  • Vi tilbyder udlejning, kørsel, men varetager alt det praktiske, når du skal af med dit haveaffald eller sten.

Book en professionel container til sten

Hos I/S Jensen booker du en stencontainer, hvor vi kører ud til dig og sammen finder ud af opgavens omfang. Du får høj service og medarbejdere, som har mange års erfaring i afrydning af sten – uanset størrelse. Vi har gode priser, som vi afregner på baggrund af opgavens omfang. Vi lover en konkurrencedygtig priser.

Kørsel af sten og affald – Lolland, Sakskøbing og omegn

Sig farvel til dine sten, læn dig tilbage og lad os sørger for det praktiske.

Lej en container til bortskaffelse af sten

Kom af med det affald du ikke ønsker. Ved leje af en container er lejeperioden op til dig. Vi leverer og afhenter containeren, når du ønsker det. Tøv ikke med at tage kontakt til os. Der er intet spørgsmål, som er for lille eller stort 🙂